Περιποίηση άκρων

Τα άκρα μας δέχονται καθημερινά μεγάλη ταλαιπωρία και η έκθεσή τους σε εξωτερικούς παράγοντες και αντικείμενα τους προκαλούν φθορά. Για αυτό η περιποίησή τους είναι αναγκαία τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Τα περιποιημένα άκρα είναι απαραίτητα για μια προσεγμένη και καθαρή εμφάνιση όλη μέρα.
Οι επαγγελματίες μανικιουρίστ μας σας παρέχουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, οποιαδήποτε υπηρεσία μανικιούρ - πεντικιούρ στο χώρο σας, ανάλογα τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση.


Τιμοκατάλογος


Μανικιούρ απλό ή Vinylux 14 ευρώ
Μανικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι 22 ευρώ
Αφαίρεση ημιμόνιμου (χέρια) και τοποθέτηση νέου 22 ευρώ
Αφαίρεση ημιμόνιμου, τοποθέτηση νέου
και περιποίηση νυχιών
35 ευρώ
Πεντικιούρ απλό ή Vinylux 15 ευρώ
Πεντικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι 25 ευρώ
Αφαίρεση ημιμόνιμου, τοποθέτηση νέου
και πεντικιούρ
27 ευρώ
Φυσική ενίσχυση με gel 30 ευρώ
Τεχνητά νύχια με φόρμα 40 ευρώ
Συντήρηση τεχνητών νυχιών 25 ευρώ
Αφαίρεση ημιμόνιμου 5 ευρώ
Αφαίρεση ημιμόνιμου χέρια και πόδια 10 ευρώ
Αφαίρεση τεχνητών νυχιών 10 ευρώ
Αφαίρεση τεχνητών νυχιών χέρια και πόδια 18 ευρώ
Μόνιμο γαλλικό 2-5 ευρώ
Ημιμόνιμο βερνίκι πάνω από τη φυσική ενίσχυση +5 ευρώ
Σχέδιο ανά νύχι 2,5 ευρώ

Πληροφορίες

Νύχια μανικιούρ: (σχήμα νυχιών, πετσάκια, ενυδάτωση, θεραπεία, βάψιμο) χρόνος 40 λεπτά.

Πεντικιούρ: (σχήμα νυχιών, πετσάκια, καθάρισμα πέλματος, ενυδάτωση, θεραπεία και βάψιμο) χρόνος 50 λεπτά.

Τεχνητά νύχια: Τα τεχνητά νύχια αποτελούν μια πολύ καλή λύση για κυρίες οι οποίες έχουν ευαίσθητα νύχια που σπάνε ή δεν μεγαλώνουν εύκολα. Για περιπτώσεις ονυχοφαγίας ή φθαρμένων νυχιών η ονυχοπλαστική είναι μια σίγουρη ανθεκτική και αποτελεσματική μέθοδος. Η τοποθέτηση των νυχιών προϋποθέτει και τη συντήρησή τους κάθε 20 έως 30 μέρες, ανάλογα το πόσο μεγαλώνουν τα φυσικά μας νύχια. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι το gel και το ακρυλικό. Διάρκεια τοποθέτησης: 60-75 λεπτά.

Ενίσχυση φυσικών νυχιών: Η ενίσχυση των φυσικών νυχιών είναι μια ενδιάμεση λύση πριν τα τεχνητά νύχια που γίνεται με τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούμε για τα τεχνητά νύχια (ακρυλικό ή gel) χωρίς όμως να τοποθετούμε τα λεγόμενα tips (τα πρόσθετα νύχια). Τώρα πια την ενίσχυση την κάνουμε και με το καινούργιο βιολογικό gel και έχουμε ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα! Αυτό προϋποθέτει βέβαια φυσικά νύχια τα οποία δεν είναι φαγωμένα ή πολύ-πολύ κοντά αλλά κανονικά νύχια τα οποία θέλουμε να τα τονώσουμε για να μην σπάνε και να μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Χρόνος εργασίας: 60 λεπτά

Τα προϊόντα μας είναι υποαλλεργικά και από επώνυμες επαγγελματικές εταιρίες του χώρου (Εssie, Orly, Peggy Sage, Creative).
Τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής για την προστασία του πελάτη όσο και του επαγγελματία. Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε αποστειρώνονται μπροστά σας!

Αρχική | Υπηρεσίες | Τιμοκατάλογος | Προσφορές | Επικοινωνία | Sitemap